1-EVEREST A.E.: Σχεδίαση, μελέτες, προδιαγραφές, επίβλεψη της νέας μονάδας παραγωγής προϊόντων με βάση την ζύμη, στον Ασπρόπυργο Δ.Αττικής. Ολοκληρώθηκε.
2-PALMIE CATERING A.E.: Σχεδίαση, τεχνικοοικονομική μελέτη, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, προδιαγραφές μονάδας παραγωγής προσυσκευασμένων κατεψυγμένων γευμάτων στη ΒΙ.ΠΕ. Αυλώνας. Ολοκληρώθηκε.
3-ΒΕΝΕΤΗΣ Χ. & Σία Α.Ε.Β.Ε: Αδειοδότηση υπάρχουσας μονάδας παραγωγής προϊόντων ζύμης στη Λυκόβρυση Αττικής. Ολοκληρώθηκε.
4-FAMIGLIA di PASTA A.Β.Ε.Ε.: Μετεγκατάσταση κει εκσυγχρονισμός μονάδας παραγωγής προϊόντων ζύμης. Σχεδίαση, μελέτη, επίβλεψη κατασκευής της μονάδας στη ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας. Υπό κατασκευή.
5-ΤΑΚΕ ΕΛ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ε.Π.Ε.: Σχεδίαση, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, αξιολόγηση προσφορών, μελέτη συστήματος επεξεργασίας λυμάτων, επίβλεψη, τεχνικοοικονομική μελέτη της ίδρυσης της μονάδας παραγωγής ετοίμων φαγητών της εταιρείας στο Περιστέρι Αττικής. Ολοκληρώθηκε.
6-ΘΡΑΚΗ Α.Ε.: Σχεδίαση, Τεχνικοοικονομική μελέτη, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, αξιολόγηση προσφορών, επίβλεψη του εργοστασίου ζωοτροφών της εταιρείας στις Φέρρες Ν.Έβρου. Ολοκληρώθηκε.
7-ΑΦΟΙ ΜΠΕΛΛΑ Ο.Ε.: Σχεδίαση, σύνταξη τεχνικοοικονομικής μελέτης, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής – προδιαγραφές, μελέτη συστήματος επεξεργασίας λυμάτων, αξιολόγηση προσφορών, μονάδας παραγωγής τσίπουρο της εταιρείας στο Σουφλί Ν. Έβρου. Ολοκληρώθηκε.
8-EVEREST ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.: Σχεδίαση – τεχνοοικονομική μελέτη – επίβλεψη της μονάδας παραγωγής προϊόντων ζύμης στον Ασπρόπυργο Αττικής. Α φάση. Ολοκληρώθηκε.
9-ΠΟΤ & ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ Α.Ε.: Ίδρυση μονάδας παραγωγής έτοιμων προψημένων γευμάτων. Σχεδίαση, τεχνικοοικονομική μελέτη, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, προδιαγραφές της μονάδας παραγωγής, επίβλεψη κατασκευής της μονάδας στην Αυλίδα. Ολοκληρώθηκε.
10-BEST CATERING A.E.: Σχεδίαση, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, αξιολόγηση προσφορών, μελέτη συστήματος επεξεργασίας λυμάτων, επίβλεψη, τεχνικοοικονομική μελέτη της ίδρυσης της μονάδας παραγωγής κατεψυγμένης ζύμης και ετοίμων φαγητών της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου Α φάση. Ολοκληρώθηκε.
11-ΓΕΩΔΗ Α.Ε.: Ίδρυση μονάδας παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων από φρούτα (μαρμελάδες) και σαλτσών από λαχανικά. Σχεδίαση, μελέτη και επίβλεψη της μονάδας στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Ολοκληρώθηκε
12-EVEREST ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.: Τεχνοοικονομική μελέτη – επίβλεψη της μονάδας παραγωγής προϊόντων ζύμης στον Ασπρόπυργο Αττικής Β φάση. Ολοκληρώθηκε.
13-Δ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Α.Ε.: Σχεδίαση, τεχνικοοικονομική μελέτη, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής, της βιομηχανίας τυποποίησης οπωροκηπευτικών της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου. Ολοκληρώθηκε.
14-BEST CATERING A.E.: Σχεδίαση, τεχνικοοικονομική μελέτη, συμπληρωματικής επένδυσης της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου Β φάση. Ολοκληρώθηκε.
15-ΔΕΜΕΡΤΖΗ - ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Ο.Ε.: Σχεδίαση, μελέτη ξηραντηρίου, μεταλλικών και οριζοντίων τσιμεντένιων αποθηκών στο Σουφλί. Ολοκληρώθηκε.
16-Π. ΓΟΪΔΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Σύνταξη τεχνικοοικονομικής μελέτης για την μετεγκατάσταση μονάδας παραγωγής ποτών στην Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου. Ολοκληρώθηκε.
17-ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε.: Σχεδίαση, τεχνοοικονομική μελέτη, έκδοση αδειών, μελέτη εφαρμογής – προδιαγραφές, επίβλεψη της μονάδας τυποποίησης κατεψυγμένων λαχανικών και ζάχαρης στο Ηράκλειο Κρήτης. Ολοκληρώθηκε.
18-ΓΑΙΑ ΘΡΑΚΗ Α.Ε.: Μελέτη εκσυγχρονισμού, τεχνοοικονομική μελέτη, για τη μονάδα προτηγανισμένης κατεψυγμένης πατάτας. Ολοκληρώθηκε
19-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε.: Σχεδίαση, τεχνοοικονομική μελέτη μετεγκατάστασης και εκσυγχρονισμό μονάδας ζωοτροφών στη νήσο Ρόδου. Ολοκληρώθηκε.
20-ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΤΟΙΜΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ Α.Ε.: Σχεδίαση, τεχνοοικονομική μελέτη, εκσυγχρονισμός μονάδας παραγωγής κατεψυγμένων συσκευασμένων γευμάτων με βάση το κρέας, πίτσα και επιδόρπια στη νήσο Κέρκυρα. Ολοκληρώθηκε.